1:72

Eduard 1/72 MiG-15 Weekend Masks (CX375)

Masks for MiG-15
I hope you all remember that Eduard has Profipacks and Weekend Edition kits. While first ones offer all necessary things, while second can attract with cheap price. Nevertheless, some modelers still need masks that are not featured in Weekend kits, so today we can check new set of masks for 1/72 MiG-15.

Я думаю, что вы помните о том, что Eduard выпускает наборы в вариантах Profipack и Weekend Edition. Первые предлагают все нужные вещи, тогда как крайние могут привлечь низкой ценой. Тем не менее, некоторые моделисты хотели бы также использовать маски, которые в комплект Weekend-ов не входят, так что сегодня мы рассмотрим набор масок для МиГ-15 в масштабе 1/72.


Package is typical for this product - transparent plastic bag, so you can see masks before purchase. Masks are finished in form of typical yellow pre-cut stickers sheet.

Упаковка типична для данного продукта - прозрачная упаковка, так что вы можете увидеть маски перед приобретением. Маски выполнены в виде небольшого жёлтого листа с нарезанными стикерами.


Application manual printed on one sheet. Note that they can be used both for canopy and wheels. Nevertheless, be ready to use liquid masks as well.
If you think that this set would be useful for you, I recommend you to buy it on official Eduard website.
Don't forget to like our Facebook page, so that you can get fresh articles on time.

Инструкция по сборке отпечатана на одном листе. Обратите внимание, что их можно использовать как для фонаря, так и для колёс. Тем не менее, также стоит быть готовым использовать жидкие маски.
Если данный набор вам может пригодится, то вы можете приобрести его на официальном сайте компании Eduard.
Не забудьте поставить лайк нашей странице Facebook, чтобы вовремя получать свежие статьи.

About Viktor Mullin

Post a Comment
Powered by Blogger.