1:48

SAC 1/48 Fouga Magister L.Gear (2sets) (Kinetic/Wingman) (48257)

Metal for small trainer
Today's review will feature another new set from Scale Aircraft Conversions. Nevertheless, in traditional package with transparent front part you will find two sets of landing gear, because original kit is also supplied in pair. As you can see on the main photo those parts are designed for use with 1/48 Fouga Magister.

Сегодняшний обзор будет посвящен очередному набору шасси от Scale Aircraft Conversions. Тем не менее, в традиционной упаковке с прозрачной передней частью вы найдете сразу двойной комплект стоек шасси, так как в оригинальной модели тоже по два литника. Как вы можете видеть на главном фото, данные детали созданы для использования с Fouga Magister в масштабе 1/48.


As it was written before, there are two sets of parts, so when you open the box, you will find plenty of metal elements.

Как я уже написал, в наборе двойной комплект деталей, так что, когда вы откроете коробку, внутри вы найдете множество металлических деталей.


Even though parts are molded in 1/48 scale, the size of parts is not big, because original airplane was quite small.

Хотя все детали и отлиты в масштабе 1/48, размер деталей не совсем большой, так как настоящий самолет был невелик по размерам.


Front landing gear leg is molded as complex but tender part, which will require careful handling with. Nevertheless, all legs are molded without wheels, so you will be able to use aftermarket or standard parts.

Передняя стойка отлита в виде сложной детали, которая потребует аккуратного обращения. Тем не менее, все стойки отлиты без колес, так что вы сможете использовать стандартный пластик или же аналоги из смолы для колес.


It won't be a problem to install those metal parts, because they are copied from original improved elements. This is usual approach for SAC products, so here you shouldn't worry about any possible issues.

Установка деталей не станет проблемой, так как они скопированы с оригинальных улучшенных пластиковых деталей. Это обычный подход SAC к созданию своих продуктов, так что здесь не стоит беспокоиться о каких-либо возможных трудностях.



About Viktor Mullin

Post a Comment
Powered by Blogger.